A hamísítatlan olasz élmény az, amit elhozunk Nektek. Olaszország iránti imádatunk az 1990 óta tart, ami azóta is szüntelen. Nagy büszkeséggel kijelentjük, hogy nincs olyan olasz tartomány, régió, ahol még nem jártunk volna. Utazásaink során megismerkedtünk a helyi gasztronómiákkal, szokásokkal, kultúrákkal. Ezen idők alatt barátságok születtek, melyeket mai napig fenntartjuk, látogatjuk egymást és nem utolsó sorban a tapasztalatainkat is megosztjuk egymással.
Étlapunk soraiban megtalálhatjátok a tradicionális és egyedi receptúrákat.
Házilag készített tésztáink között a húsmentes, a húsos és természetesen a tengeri halak egyaránt megtalálhatóak. Gluténmentes változatban is kérhetőek.
Sültjeink között vega, húsos és tengeri halak felhozatala segít titeket a választásban. A húsos ételeknél megengedtünk magunknak egy kis egyedi mozgásteret, hiszen a magyar igényekhez igazodnunk kell. A tengeri ételeknél viszont nem engedünk a jól megszokott tradicionális vonalaktól.
Fatüzeléses nápolyi kemencében 480 fokon, kevesebb, mint 90 másodperc alatt sül ki a hosszúkelesztésű tészta a legkiválóbb olaszországi feltétekkel, mert ebben nem ismerünk kompromisszumot.
Számunkra a minőség az első, mivel eltökélt szándékunk, hogy azt az élményt adjuk át a vendégeinknek, amit mi is kapunk Olaszországtól.
Találkozhattok velünk Nyékládházán, Szemere u. 23. szám alatt vagy kövessetek minket a facebook oldalunkon.
A Ristorante Toscana a lenyűgöző olasz vidéki stílust képviseli, egyben az olasz konyha elkötelezettje.
Olasz étterem · Magyar étterem