Főoldal

Rólunk

A hamísítatlan olasz élmény az, amit elhozunk Nektek. Olaszország iránti imádatunk az 1990 óta tart, ami azóta is szüntelen. Nagy büszkeséggel kijelentjük, hogy nincs olyan olasz tartomány, régió, ahol még nem jártunk volna. Utazásaink során megismerkedtünk a helyi gasztronómiákkal, szokásokkal, kultúrákkal. Ezen idők alatt barátságok születtek, melyeket mai napig fenntartjuk, látogatjuk egymást és nem utolsó sorban a tapasztalatainkat is megosztjuk egymással.

Étlapunk soraiban megtalálhatjátok a tradicionális és egyedi receptúrákat.

Házilag készített tésztáink között a húsmentes, a húsos és természetesen a tengeri halak egyaránt megtalálhatóak. Gluténmentes változatban is kérhetőek.

Sültjeink között vega, húsos és tengeri halak felhozatala segít titeket a választásban. A húsos ételeknél megengedtünk magunknak egy kis egyedi mozgásteret, hiszen a magyar igényekhez igazodnunk kell. A tengeri ételeknél viszont nem engedünk a jól megszokott tradicionális vonalaktól.

Fatüzeléses nápolyi kemencében 480 fokon, kevesebb, mint 90 másodperc alatt sül ki a hosszúkelesztésű tészta a legkiválóbb olaszországi feltétekkel, mert ebben nem ismerünk kompromisszumot.

Számunkra a minőség az első, mivel eltökélt szándékunk, hogy azt az élményt adjuk át a vendégeinknek, amit mi is kapunk Olaszországtól.

Találkozhattok velünk Nyékládházán, Szemere u. 23. szám alatt vagy kövessetek minket a facebook oldalunkon.

Rólunk mondták

Rólunk mondták

Ha valaki szereti az olasz ízeket ott a helye! Számomra Olaszországot idézi az étterem atmoszférája, bátran ajánlom a pizzát is és a többi ételt is. Jól éreztem magam, udvarias és kedves kiszolgálásban volt részünk, ízlett amit ettem. Ajánlom mindenkinek, ha újra le lehet ülni és beszélgetni a teraszon.

Tibor Wolf

Nagy meglepetés, kellemes csalódás volt az étterem! A csöppet sem vendéghívogató faház-hodály küllem, igazi minőségi olasz jellegű ízek belbecsével bír. Kiváló alapanyagokból készült ízletes gasztroélményben volt részünk, figyelmes, udvarias kiszolgálás mellett! Ide érdemes betérni és visszatérni is... Köszönjük az élményt!

Beáta Korompai

Zseniálisan finom ételek, kedves kiszolgálás, elfogadható árak, csak ajánlani tudom! A tésztákat glutén-mentes formában is lehet kérni! 

Tarnóczi József

Pizzériában dolgoztam egy évet, magasak az elvárásaim egy pizzával szemben. Életem top 5 jében simán benne van! Én magyarosat ettem, barátnőm 4 évaszakot. Mindkettő nagyon adta. A pincér srác jófej, lehet vele poénkodni :D Elfelejtettem megkérdezni, hogy a meggy szörp honnan van mert az is nagyon ízlett.

Gábor Leskó

Üzleti úton voltam német partnerrel, teljesen véletlenül tértünk be, nem bántuk meg. Minőségi ételek, kiváló kiszolgálás (szuper német nyelvtudás a pincér részéről).

Kömmerling Ragasztástechnika

Nem foglaltunk előre asztalt de le tudtunk ülni. Nagyon kedves volt a kiszolgálás. A választott étel hamar elkészült és nagyon finom volt.

Zsuzsa Ovádné

Kedves kiszolgálás hangulatos környezet nagyon finom ètelek.

Robert Bodollai

Nagyon kedves kiszolgálás, hangulatos hely, és mindig finom ételek! Eddig még bármilyen ételt rendeltünk, sohasem csalódtunk, minden ízletes :)

Beatrix Bódi

A hely szépen, hangulatosan be van rendezve az ételek valóban olaszosan, szépen vannak elkészítve, az ízük pedig fantasztikus. A kiszolgálás gyors és pontos. A személyzet barátságos és segítőkész. Ajánlom mindenkinek.

Csaba Hunkó

Számomra ízlesesen lett az étterem megcsinálva. A kiszolgálás teljesköruen megfelelő volt. Az étel és a desszert amit választottunk szépen volt találva, csupán egy kis só hiányzott róla. De ennyi szépséghiba úgy gondolom hogy belefér. Összességében elégedettek voltunk mindennel.

Dorina Arvai

Étlap

Étlap

Tradicionális előételeink, frissen elkészített tésztáinkat, pizzáinkat szigorúna betartott receptek alapján készítjük. Főételeink között a klasszikus és a fuzionált ételeket egyaránt megtalálják. Desszertjeink között mindig megtalálhatóak az olasz klasszikusok.

Galéria

Ristorante Toscana Paradiso

A Ristorante Toscana a lenyűgöző olasz vidéki stílust képviseli, egyben az olasz konyha elkötelezettje.

1 / 21
Ristorante-Toscana
2 / 21
Ristorante-Toscana
3 / 21
Ristorante-Toscana
4 / 21
Ristorante-Toscana
5 / 21
Ristorante-Toscana
6 / 21
Ristorante-Toscana
7 / 21
Ristorante-Toscana
8 / 21
Ristorante-Toscana
9 / 21
Ristorante-Toscana
10 / 21
Ristorante-Toscana
11 / 21
Ristorante-Toscana
12 / 21
Ristorante-Toscana
13 / 21
Ristorante-Toscana
14 / 21
Ristorante-Toscana
15 / 21
Ristorante-Toscana
16 / 21
Ristorante-Toscana
17 / 21
Ristorante-Toscana
18 / 21
Ristorante-Toscana
19 / 21
Ristorante-Toscana
20 / 21
Ristorante-Toscana
21 / 21
Ristorante-Toscana

Kapcsolatok

Kapcsolat

Ristorante Toscana Paradiso

Olasz étterem · Magyar étterem

  • 3433 Nyékládháza Szemere u. 23.
  • Telefon: (70) 634 3040
  • E-mail: info@ristorantetoscana.hu
  • Web: www.ristorantetoscana.hu
  • Adószám: 

Nyitvatartás

  • H-V: 1100-2200